10 motive pentru care este bine sa consumi o bere

In comparatie cu vinul, o alta bautura alcoolica care este recomandata, in cantitati moderate, pentru beneficiile sale, berea are un continut mai mare de vitamina B si de proteine, avand aceeasi cantitate de antioxidanti.

Un alt avantaj al berii este ca e bogata in minerale care au un efect pozitiv asupra proceselor metabolice.

Berea are un continut mai mare de proteine si vitamina C decat vinul, in timp ce continutul de antioxidanti este acelasi. Hameiul, o componenta principala in fabricarea berii este o sursa bogata de flavonoide, care sunt antioxidanti puternici.

Ar trebui sa stiti, de asemenea, ca berea este o sursa foarte buna pentru anumite minerale, care joaca roluri esentiale in diferitele procese metabolice. Consumata cu moderatie, ea va poate stimula cu siguranta sanatatea intr-o serie de moduri.

Iata 10 motive intemeiate pentru care ar trebui sa beti o bere:

1.Berea va va mentine rinichii sanatosi! Un studiu recent a descoperit ca berea este realmente buna pentru rinichii vostri. De fapt, fiecare sticla de bere consumata reduce cu 40% riscul de a dezvolta pietre la rinichi.

2.Berea poate de asemenea sa reduca nivelul colesterolului rau! Iata ce trebuie sa stiti – fibrele care se gasesc in bere pot ajuta de asemenea la reducerea nivelului vostru de LDL colesterol, adica tipul “rau” de colesterol.

3.Berea va poate creste nivelul de vitamina B. Potrivit expertilor, aceasta bautura contine mai multe vitamine din grupul B (B1, B2, B6 si B12 ). Se spune de asemenea ca bautorii de bere au nivelul de vitamina B6 cu 30% mai ridicat decat omologii lor nebautori si dublu comparativ cu bautorii de vin. Berea este si o sursa generoasa de vitamina B12.

4.Bere pentru oase mai puternice! Da, un studiu a demonstrat ca nivelul ridicat de siliciu din bere poate contribui la o densitate osoasa mai mare.

5.Berea in acelasi timp functioneaza ca un remediu grozav in tratarea insomniei.Lactoflavina si acidul nicotinic, ambele prezente in bere, pot induce somnul.

6.Berea va reduce semnificativ riscul unui atac de cord! Potrivit expertilor, bautorii de bere au un risc cu 40-60% mai scazut de a suferi un atac de cord, comparativ cu cei care nu o consuma.

7.Berea este de asemenea grozava in prevenirea formarii cheagurilor de sange. In ce fel functioneaza – ei bine, expertii sustin ca ingredientele depistate in bere ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange.

8.Expertii mai spun si ca berea va stimuleaza memoria. Un studiu recent a demonstrat ca bautorii de bere sunt mai putin predispusi la boala Alzheimer si la dementa decat nebautorii.

9.Aceasta bautura va va ajuta si sa luptati impotriva stresului. Un grup de experti de la Universitatea din Montreal, au descoperit ca doua pahare de bere pe zi pot reduce stresul si anxietatea de la locul de munca.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

10.Si in final, berea va face ca pielea voastra sa arate mai tanara si mai frumoasa. Doamnelor, e minunat nu-i asa? Expertii spun ca anumite vitamine din bere pot regenera pielea si au un efect pozitiv asupra pigmentarii. Pielea voastra devine mai neteda si mai supla. Multumim ca ati citit si nu uitati sa distribuiti!
SURSA

Loading...