A băut apă caldă şi lămâie pe stomacul gol şi a adăugat un ingredient secret care a dublat efectul – A slăbit apoi de mama focului

Să slăbeşti nu a fost niciodată mai uşor. Nu trebuie decât să adopţi un obicei simplu ce îţi va lua mai puţin de cinci minute.

În ultimii ani, a bea apă cu lămâie dimineaţa a devenit foarte comun. Conform secretele.com, lămâile sunt bogate în nutrienţi importanţi în care se regăsesc: potasiu, magneziu, calciu, fier, vitamina A şi C, vitaminele grupului B.

Apa caldă cu lămâie te ajută să slăbeşti considerabil într-un timp scurt. Fibrele solubile din lămâi încurajează senzaţia de saţietate şi te ajută să gestionezi mai uşor poftele alimentare.

Apa caldă cu lămâie înseamnă stoarcerea a jumătate de lămâie într-un pahar cu apă caldă. Acest tip de băutură este des consumat pe stomacul gol în primele ore ale dimineţii. De asemenea, dacă adaugi puţină miere amplifici efectul alcalinizant, ce duce la creşterea pH-ului, ceea ce ulterior se transformă în arderi de grăsime.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Sursa

Loading...