Anchetatorii au confirmat: Razvan Ciobanu nu era singur in masina – A aparut imaginea cu barbatul care il insotea

Potrivit OK! Magazine, oamenii legii au luat în calcul trei piste după decesul lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, în a doua zi de Paşte.

Pistele erau accidentul, crima și sinuciderea. Jurnaliştii de investigaţie au dezvăluit că ipoteza sinuciderii este prima care pică. De asemenea, dintre celelalte două, balanţa înclină spre accident.

Acum, însă, lumea vorbeşte din nou despre crimă. Potrivit lui Dan Capatos, anchetatorii au confirmat că, în seara în care a murit, în maşină alături de Răzvan Ciobanu se mai afla un bărbat. Acesta a mers cu designerul prin Constanţa.

Sorin Ovidiu Bălan l-a completat pe moderatorul emisiunii „Xtra Night Show“, afirmând că Răzvan Ciobanu a mers în maşină cu acel bărbat aproximativ 850 de metri. Coincidenţa face ca fix aceeaşi distanţă să fi fost parcursă de maşina condusă de Răzvan Ciobanu pe câmp, înainte ca designerul să moară.

Dan Capatos a afirmat că a primit poza celui care a fost în maşină cu Răzvan Ciobanu. Cu toate acestea, nu o va da încă pe post, imaginea aflându-se la anchetatori. Oamenii legii nu au reuşit încă să îl identifice pe bărbat. Din câte se pare, fotografia a ajuns la anchetatori săptămâna trecută, însă abia acum presa a aflat despre acest lucru.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

SURSA

Loading...