Anul 2019, numerologic e un an 3 universal. Mihai Voropchevici vine cu veşti bune, în general, pentru zodii. Care vor fi nativii pedepsiţi de astre în 2019

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Anul 2019, numerologic e un an 3 universal. Vom avea parte de evoluție cultural, creativitate, apar foarte multe opere, scrieri, muzică. Tot ce înseamnă cultură și artă va evolua.

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI. Economic, vor fi numeroase beneficii, dar vor fi și cheltuieli exorbitante. Șefii de stat și de guverne vor călătorii foarte mult. Se va ajunge la rezolvarea multor conflicte. E anul manifestărilor umane. Nu va fi an de scandal, ci de detașare.

În 2019, viclenia depășește adesori rațiunea. Spionajul va lua amploare: statal, interior, chiar și la locul de muncă. Bârfa e la loc de cinste.

Vor fi operațiuni internaţionale financiare păguboase. Va fi blocare de fonduri.

Vom învăța să facem sacrificii. Trebuie să avem grijă că ne vom repezi să facem cheltuieli mari.

2019 este un an agreabil, în care apar succese, relații publice de activitate. Pe latură de muncă, se va reuși doar în latura artistică.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

În plan sentimental, va fi anul golănelilor. Va fi un an prolific nașterilor, a ideilor, a copiilor, dar și a prostiilor. E un an fericit din toate punctele de vedere.

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI detaliat aici

Loading...