Aşa prepari cea mai bună Salată Orientală – Reţeta pe care o ştiu doar bucătarii de renume

Ţi-e poftă de salata orientală? Iată o reţetă uşoară şi în acelaşi timp delicioasă.

„Salata Orientală este preferată de multe persoane, se prepară uşor şi este foarte săţioasă”. a declarat bucătarul chef de la un restaurant din Bucureşti.

SALATĂ ORIENTALĂ. Ingrediente

4 cartofi micuţi sau 2 cartofi mari; 2 ouă; o ceapă roşie micuţă; 2 castraveţi mai mici muraţi; 3 felii de gogoşar murat; măsline verzi sau negre aprox 6-8 buc; muştar; ulei; sare; piper; cimbru; oţet.

SALATĂ ORIENTALĂ. Mod de preparare:

Cartofii se spală bine şi se fierb în coajă aprox 25-30 minute, se scurg de apă, se lasă puţin la răcit, se curată de coajă şi se taie cubuleţe.

Castraveţii şi feliile de gogoşari se taie cubuleţe, la fel şi ouăle fierte bine. (aproximativ 5 min, că să fim siguri că au fiert) Ceapa o tăiem feliuţe julien şi o amestecăm cu ingredientele de mai sus.

Separat, intro cană preparăm dressing-ul din: o lingură de muştar, o lingură de ulei, o lingură de oţet, sare, piper, cimbru şi îl turnăm peste salată. Amestecăm bine, aşezam pe farfurii şi punem deasupra măslinele, pentru a nu le murdări cu dressing.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Să aveţi poftă buna!

Loading...