Bicarbonatul de Sodiu oprește pierderea parului și stimuleaza creșterea părului în cel mai scurt timp

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient pe care cu toții îl știm și ne place să îl folosim în scopuri diferite. Oamenii îl folosesc pentru curățare, dar dacă nu știați, puteți să-l utilizați și pentru a trata unele probleme medicale. Oprește pierderea părului și promovează creșterea părului!

Acesta are unele dintre cele mai uimitoare beneficii pentru parul tau. Utilizați bicarbonat de sodiu în locul șamponului obișnuit.

Cresterea parului

Bicarbonatul de sodiu vă va curăța părul într-un mod natural și îl va lăsa sănătos. Dacă vă simțiți sceptici în legătură cu acest lucru, încercați să căutați unele dintre beneficiile folosirii sifonului pe piele, fie pentru că împiedică pierderea parului, fie pentru a promova creșterea părului.

Eliminarea reziduurilor de produse

Bicarbonatul de sodiu va elimina toate resturile de produse de păr pe care le utilizați. Șamponul, spray-ul de păr sau reziduurile de balsam vă vor incarca părul și îl vor face să se ingrase. Bicarbonatul de sodiu este un remediu perfect pentru acest lucru. Părul tău va fi cu adevărat curat.

Elimina clorul

Clorul poate provoca daune prea mari părului. În unele cazuri poate schimba culoarea părului. Bicarbonatul de sodiu va scoate clorul din pielea capului și părului și îl va proteja de deteriorare.

Promovează creșterea părului

Părul încărcat cu substanțe chimice va împiedica creșterea părului. Bicarbonatul de sodiu vă poate curăța mai bine părul decât orice șampon pe care îl utilizați.

Soda de coacere vă va ajuta, de asemenea, să scăpați de murdăria suplimentară de păr și va crește lungă și puternică. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și apă în proporție de 1 până la 3 pentru a face sampon de copt.

Cu cât mai mult păr aveți, de mai mult șampon aveți nevoie. De exemplu, utilizați 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 6 linguri de apă pentru un păr de lungime de umăr. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pe un păr uscat.

Aplicati acest amestec din rădăcinile părului și până la varfuri. Lăsați-l să acționeze câteva minute și spălați-l cu apă caldă.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Clătiți părul cu amestec de apă și oțet de mere, în proporție 4-1 și adăugați câteva picături de ulei esențial. Protejați-vă ochii! Parul tau va fi revitalizat deoarece bicarbonatul de sodiu opreste pierderea parului si promoveaza cresterea acestuia! Rezultatele te vor uimi!
Sursa

Loading...