Cadouri speciale de crăciun: tricouri personalizate crăciun de la Tricoul Ideal

Cadouri speciale de crăciun: tricouri personalizate crăciun de la Tricoul Ideal

“Ești în pană de idei cu privința la cadouri, deși crăciunul se apropie cu pași repezi? Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din tot anul, cu toții așteptăm, imaginăm, și dorim să sărbătorim împreună cu familia acest eveniment magic! Nu te mai stresa, Tricoul Ideal vine în ajutorul tău, ca și tu să poți oferi cadouri deosebite sub bradul de crăciun. Tricoul Ideal oferă cadouri personalizate, cu atenția asupra detaliilor. Te așteaptăm cu tricouri personalizate crăciun, sacoșe cu design unic, hanorac pufos imprimat pentru zilele de iarnă geroase.
Tricoul Ideal aplică o tehnologie inovativă, DTG, printul direct pe materiale textile. Această procedură s-a dovedit adecvat totodată în calitate, durabilitate și finețe, rezultatul fiind printuri în culori vii și sofisticate, folosind vopsele testate dermatologic. Produsele tricouri personalizate crăciun sunt de marcă SOL’S de o calitate superioară, confecționate din bumbac 100%, care se pot spăla la 40°C și dău o senzație plăcută la contactul cu pielea.

Materialul, cusăturile și imprimatul pe aceste tricouri personalizate crăciun sunt foarte rezistente.
Pentru a vizualiza oferta noastră, intră pe site-ul nostru www.tricoulideal.ro și caută între ClipArt-uri elementele care țin de iarnă, de crăciun și de Moș Nicolae, la care poți alege diferite fonturi și efecte aplicabile cu care se pot personaliza și mai bine mesajul sau numele dorit. Ai posibilitatea de a încărca imaginea ta, pe care tipărim pe produsul ales în dimensiunea solicitată.
Nu mai ezita, alege și tu tricouri personalizate crăciun pentru cei dragi de la Tricoul Ideal!”