Ce dietă are Mihaela Rădulescu la FERMA: ”Aici totul e prăjit, sărat, greu…”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea FERMA de la PRO TV, mărturisește că viața în creierii munților este destul de dificilă.

Renumită pentru silueta impecabilă, Mihaela Rădulescu a vorbit în nenumărate rânduri despre dieta și stilul său sănătos de viață.

“Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide”, spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu.

Aflată acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că cel mai mult îi lipsește mâncarea mai sănătoasă: ”Cât despre lipsuri, sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”.

Vedeta are însă posibilitatea de a-și face, zilnic, exercițiile de fitness. ”Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr”.

În urma experienței de până acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că nu ar alege de bunăvoie să trăiască în condiții similare. ”Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Mai multe detalii aici

Loading...