Ce să mănânci la micul dejun ca să slăbești 5 kilograme într-o lună fără efort

Toată lumea știe că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, așa că ar trebui să nu sari peste ea în nicio zi. Așadar, este foarte important ce mănânci la prima masă a zilei, pentru că aceasta îți furnizează energie pentru întreaga zi.

Dacă vei servi un mic dejun, sănătatea ta va avea de câștigat. Dacă nu știi ce să mănânci, iată propunere care face minuni pentru organismul tău. Este vorba despre o rețetă care detoxifică organismul, curăță intestinele, îmbunătățește digestia și îți dă multă energie. Mai mult decât atât, pielea ta va fi foarte sănătoasă.

În plus, dacă îți vei face un obicei din a servi această rețetă la micul dejun, vei slăbi până la 5 kilograme, în mod sănătos, în doar o lună, potrivit girly.ro. De asemenea, vei scăpa de constipație și de grăsimea abdominală.

Ce să mănânci la micul dejun ca să slăbești 5 kilograme într-o lună fără efort – Ingrediente:

două linguri de ovăz; 300ml de kefir; câteva prune uscate; cacao; o linguriță de semințe de in.

Mod de preparare:

Acest preparat trebuie să fie pregătit seara, pentru a doua zi. Pune 100ml de apă fierbinte peste prune, acoperă și lasă-le să stea 10 minute. După care, amestecă ovăzul, semințele de in și cacao în alt vas, adaugă kefirul și amestecă bine.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

După ce s-au răcit, tăie prunele și adaugă-le în amestec. Pune totul la frigider și consumă a doua zi dimineață. Te vei simți din ce în ce mai bine, în fiecare zi.
SURSA

Loading...