Ce se intampla daca mănânci 6 căței de usturoi prăjiti – Uite ce se întâmplă în corpul tău in urmatoarele 24 de ore

Se poate spune ca usturoiul este, fara indoiala, unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta. Multi oameni folosesc usturoiul crud ca remediu traditional pentru a controla hipertensiunea, colesterolul ridicat, bolile de inima, atacul de cord si arteroscleroza.

In plus, usturoiul impiedica atat crearea angiotensinei II, un hormon care contracteaza vasele de sange, cat si la relaxarea vaselor sanguine. Usturoiul este extrem de folositor si eficace in controlul nivelului colesterolului.

Usturoiul este o leguma extrem de puternica, iar atunci cand il mananci in mai putin de 24 de ore organismul reactioneaza, incepand sa dea jos surplusul de greutate sau il ajuta sa lupte impotriva unor afectiuni.

Expertii in nutritie sustin ca ar trebui sa mananci cinci catei copti de usturoi si vei ramane uimit de rezultate.

Cum se consumă usturoiul?

Usturoiul se poate mânca prăjit sau copt. Preparat în acest fel nu are miros și gust ascuțit, dar își păstrează proprietățile vindecătoare, fiind complet absorbit de organism.

Încercați să consumați usturoi o data la 2-3 zile și veți fi plăcut surprinși de starea sănătății dumneavoastre.

Usturoiul este cunoscut în special datorită efectului său de reducere a nivelului de colesterol.

Curăță arterele și tratează hipertensiunea arterială.

Usturoiul prăjit are o valoare nutritivă ridicată, rezolvă probleme legate de obososeală cronică și imunitate slabă.

Usturoiul ajută la eliminarea toxinelor din organism, fiind o alternativă bună în curele de detoxifiere.

Ce se întâmplă imediat după ce am mâncat usturoi?

1 oră

În prima oră usturoiul este digerat şi transformat în hrană pentru organism.

2-4 ore

Usturoiul incepe să elimine radicalii liberi şi să combată celulele cancerigene din corp.

4-6 ore

Îmbunătățește metabolismul și elimină excesul de lichid din organism.

6-7 ore

Proprietăţile antibacteriene ale usturoiului sunt activate.

8-10 ore

Usturoiul previne procesul de oxidare a celulelor din organism.

10-24 ore

Îndepărtează toxinele și toate produsele reziduale de bacterii patogene.

Este un excelent sudorific, expectorant, tonic și antispatic. Chiar și după 24 de ore de la consum, usturoiul este încă activ în organism. Nu ezitați să adăugați usturoi la diferite feluri de mâncare.

Pentru un plus de gust şi savoare, zdrobiți ușor căţeii de usturoi înainte să îi adăugați în mâncare astfel încât prin fierbere sau prăjire să nu îşi piardă complet aroma.

SURSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *