Cheesecake cu Lime la borcănel, fără coacere

Ai poftă de o prăjitură făcută în casă, dar nu vrei să treci prin chinul de a coace când este atât de cald afară? Există o soluție simplă pentru asta: o rețetă ușoară, care nu necesită cuptorul și care este extrem de savuroasă!
Ingrediente cheesecake cu lime:

Pentru blat:

3/4 cană firmituri biscuiți; 1 lingură zahăr; 3 linguri de unt nesărat, topit

Pentru cremă:

340 g cremă de brânză, temperatura camerei; 1/4 cană zahăr; 1/2 linguriță esență vanilie; 3 lingurițe suc de lime; Coaja de la 2 lime; 110 grame frișcă;

1-2 picături colorant alimentar verde; Felii de lime și firmituri de biscuiți, pentru decorat.

Mod de preparare Cheesecake cu Lime:

Amestecă ingredientele pentru blat, apoi împarte mixtura între șase borcane de 110 ml. Aplică presiune pe blat, pentru a mula pe fundul recipientelor.

În alt castron, amestecă crema de brânză, zahărul, vanilia, sucul de lime și coaja. Cu grijă, adaugă și frișca și colorantul. Cu o lingură, adaugă crema în borcănele. Decorează cu felii de lime și firmituri, dacă dorești.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Dă la frigider timp de 5 ore înainte de a servi.
SURSA

Loading...