Crema Venoherb din gama de produse naturiste Balint Products, disponibilă la Atomedical Vest

Crema Venoherb din gama de produse naturiste Balint Products, disponibilă la Atomedical Vest

Crema Venoherb este un produs nou din gama de produse naturiste Balint Products, care are o compoziție unică – plante medicinale și uleiuri din plante. Crema Venoherb este ideală pentru probleme varicoase, pentru picioare grele, obosite, pentru edeme și pentru hemoroizi, datorită substanțelor din compoziția ei. Conține un complex unic din următoarele substanțe: extras din castan sălbatic, ulei de sâmburi de struguri, cardamom, pătlăgină, șofrănel, traita ciobanului, brusture și crețișoara.
Extrasul din castanul sălbatic este o substanță naturală, care accelerează circulația. Era considerat un medicament natural pentru varice încă din secolul XVI, când se punea la uscat sau măcinat. Este eficient în tratamentul pereților vasculari, diminuând fragilitatea capilarelor și având proprietăți antiedematoase. Crema Venoherb conține și ulei din sâmburi de struguri, care sunt bogați în antioxidanți, bioflavonoizi, grăsimi nesăturate, acizi linoleic, datorită cărora crema devine utilă și pentru a face pielea mai fină.

Totodată uleiul din sâmburi de struguri stimulează regenerarea celulară și ajută în întreținerea stratului protector a pielii.
Așadar, Crema Venoherb este recomandat în cazul varicei, sau la picioarele obosite şi tensionate, edeme, umflături şi hemoroizi. Este conceput pentru a îmbunătăţi circulaţia, vasele sparte şi varicele, şi întăreşte pereţii capilarelor. În combinație cu utilizarea ciorapilor medicinali cu gradul de compresie corespunzător, Crema Venoherb reprezintă un tratament eficient pentru varice, pentru prevenirea aparițiilor edemelor la nivelul gleznei, pentru picioarele obosite.