Cum au ajuns Cornelia și Lupu Rednic de la sărăcie la mașină de 80.000 de euro: „Am fost nişte oameni simpli, căram porumb…”

Cornelia şi Lupu Rednic au fost oameni, simpli, săraci, la începutul carierei lor, după cum chiar ei povestesc. Acum, tot simpli sunt, însă conturile din bancă s-au majorat substanţial.

În ciuda veniturilor mari, cei doi artişti recunosc că au plecat de jos şi că au avut foarte multe neajunsuri.

Povestea de viaţă a Corneliei Rednic este cu atât mai înduioşătoare cu cât s-a lăsat de şcoală atunci când şi-a întâlnit soţul, însă atunci a realizat că trebuie să se întoarcă din nou la învăţat şi a făcut-o.

Lupu Rednic recunoaşte că a pornit de la munca de jos

Soţul Corneliei Rednic a renunţat la şcoală, după gimnaziu. A preferat să meargă la muncă, transporta porumb, sfeclă şi furajeră cu calul şi căruţa.

S-a mutat de acasă şi nu s-a mai uitat înapoi. “În 1985, am terminat clasa a VIII-a şi am plecat la Arad, localitatea Nădlac, unde munceam cu caii şi căruţa. Transportam porumb, sfeclă de zahăr şi furajeră”, povesteşte Lupu Rednic.

“Acasă, provin dintr-o familie de oameni gospodari şi credincioşi. (…). La 14 ani am fost la defrişat de păduri prin ţară, la drenuri. Mama m-a făcut la 42 de ani.

Mama n-a avut nicio clasă, dar foarte deşteaptă. A zis că se descurcă ea. Mama nu a vrut să dea terenul pentru colectivizare.

Apoi am intrat eu în Poliţie. Ei nu i-a plăcut că am fost poliţist. Mama avea o educaţie aparte, nu ştiu dacă un profesor te poate învăţa aşa ceva. (…).

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Am mers pe obiceiul de la ţară”, a mai povestit Lupu Rednic, artistul care conduce acum un bolid de zeci de mii de euro.

Loading...