Cum isi ingrijeste Ana Morodan tenul. Ce produse foloseste

Vedeta care a participat la Asia Express alaturi de prietenul si angajatul ei, a suferit enorm in India. Obisnuita cu luxul, nu a suportat mizeria.

Cu toate astea, a facut eforturi sa puna mana pe cei 30.000 de euro. Din pacate, castigatorii Asia Express sunt alti doi concurenti, nu ea 🙂 La intoarcerea in tara, Ana Morodan a povestit cum isi ingrijeste tenul.

Vedeta si-a atras un mic grup de simpatizante feminine. Acestea sunt curioase cum reuseste Ana Morodan sa aiba tenul atat de frumos si luminos. Fashionista le-a marturisit fanelor sale ca nu prea mai foloseste cosmetice pentru ca isi incarca tenul.

Se fardeaza cu putine produse, nu aplica o cantitate prea mare si se curata mereu. Pentru un ten curat, Ana Morodan foloseste apa de trandafir sau apa de fata, apoi crema cu protectie UV. Seara foloseste serumuri speciale.

”După ani de zile de ”Doamne-ajută, fie cum o fi”, am ajuns astăzi la: fond de ten cu factor de protecție, pudră liberă, apoi blush, fard de sprâncene, eyeliner, mascara și ruj. Nu, încă nu mă pricep cu contouring-ul, dar plănuiesc ca anul ăsta să bifez și pe zona asta. Am avut și eu o perioada în care foloseam orice îmi cădea în mână și testam toate zecile de produse care ajungeau la mine pe birou, până când mi-am intoxicat tenul.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Pentru mine acum funcționează cel mai bine curățarea facială cu apă de trandafiri sau apă de față, apoi crema cu protecție UV, iar seara folosesc serumurile personalizate pentru nevoile feței . Tenul meu arată implecabil și mi se pare că mi s-a estompat inclusiv cuperoza”, a susținut Ana Morodan, citata de topline.ro.

Loading...