Dupa aceasta reteta puteti gati orice fel de carne – Carnea va fi gustoasa si suculenta, secretul este sosul

Ingrediente: 500 g carne; 2 oua de gaina; 1 lingura mustar; 0,5 lingura amidon de cartof; 1 lingura ulei; 1 lingurita sare; 0,5 lingurita condiment (piper negru, ienibahar, boia-cate putin din fiecare); 2 lingurite seminte de susan.

Mod de preparare: Pregatiti sosul. Amestecati ouale, amidonul, mustarul, sarea, condimentele. Adaugati si condimentele voastre preferate. Puteti folosi orice fel de mustar. Taiati carnea bucati si puneti-o intr-un bol, turnati deasupra sosul.

Dati bolul la frigider, de dorit pentru toata noaptea. Secretul consta in faptul ca aceasta poate fi pastrata asa chiar cateva zile la rand!! Ramane doar sa o prajiti cand doriti sa o savurati.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Pe o tigaie cu ulei incins, prajiti bucatile de carne pe amblele parti. Presarati-le cu susan. Carnea se prajeste repede, cand se rumeneste este gata!
SURSA

Loading...