Elev piteştean – Medalie de Aur la Olimpiada Naţională de Matematică

O nouă performanţă notabilă a învăţământului argeşean! Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă Nr. 11) din Piteşti a obţinut la Olimpiada Naţională de Matematică, desfăşurată în perioada 22-26 aprilie la Deva, în judeţul Hunedoara, premiul al III-lea şi o medalie de aur, prin Emanuel Mazăre, elev în clasa a V-a (profesor îndrumător Marian Haiducu).

Rezultatul este – spun dascălii care-l cunosc – o consecinţă a talentului matematic cu care a fost înzestrat acest copil, a muncii continue, a dorinţei sale de a face performanţă. De notat că Emanuel Mazăre nu excelează doar la matematică. El se prezintă foarte bine şi la alte discipline: limba română, geografie, istorie. Prin urmare, suntem siguri că vom mai auzi de acest băiat talentat.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

De notat că Şcoala „Mihai Eminescu” din Piteşti a mai avut un reprezentant calificat în faza finală a acestui regal al excelenţei în matematică, al minţilor sclipitoare, deschise şi inventive. Este vorba despre Robert Ştefan Rădulescu, din clasa a VIII-a, pregătit tot de profesorul Marian Haiducu. Sincere felicitări!

Loading...