Este cu adevarat Spirulina un aliment “miracol”, bogat in atatea proteine?

Imaginati-va o planta care va poate hrani organismul furnizand majoritatea proteinelor de care avem nevoie, care ajuta in cazul alergiilor, reintareste sistemul imunitar, ajuta la tinerea sub control a hipertensiunii si a colesterolului si ne poate proteja impotriva cancerului. Aceasta este SPIRULINA!

OTRAVIREA CU ARSENIC

Spirulina salveaza milioane de oameni de la otravirea cu arsenic:

Majoritatea dintre noi beneficiem de apa potabila pura, in alte tari, cum ar fi Bangladesh, aceasta este un lux. Contaminarea cu arsenic a resurselor de apa in aceasta tara reprezent o problema majora. Pana in anii ’90 nu se putea face mai nimic impotriva otravirii cu arsenic.

In urma unui studiu realizat intr-un spital, timp de trei luni 33 de pacienti au fost tratati cu spirulina si 17 cu doze placebo. 82% dintre pacientii tratati cu spirulina au prezentat o imbunatatire extraordinara a starii de sanatate.

Spirulina are proprietati imunostimulatoare semnificative. Aceasta poate avea un impact puternic in lupta cu candida si SIDA.

CANDIDA:

In cazul unei boli autoimune: boala Crohn’s, sindromul oboselii cronice, Lupus sau fibromialgie, infectarea cu candida poate provoca si inrautatii starea pacientului. Spirulina incurajeaza si sprijina dezvoltarea florei bacteriene sanatoase din intestine ceea ce poate ajuta la mentinerea sub control a dezvoltarii candidei.

HIV SI SIDA:

Medicamentele administrate in tratamentul pentru HIV si SIDA pot provoca simptomele pe care ar trebui sa le vindece. Cu toate acestea s-a demonstrat ca spirulina ajuta la neutralizarea virusului imunodeficitar uman asociat cu HIV si SIDA.

ALERGIILE SEZONIERE SI PERENE (PE TOT TIMPUL ANULUI):

Persoanele care sufera de alergii (rinita alergica) se trateaza cu medicamente pe baza de reteta medicala, care de multe ori fac mai mult rau decat bine, creand dependenta si slabind sistemul imunitar ceea ce duce la scaderea rezistentei la boli.

Potrivit unui studiu pacientii tratati cu spirulina au raportat ameliorarea simptomelor asociate cu rinita alergica cum ar fi congestie nazala, stranut, mancarimi.

TENSIUNEA ARTERIALA:

Hipertensiunea este o afectiune ce creste riscul de deces prin atac de cord sau accident vascular cerebral

Intr-un studiu efectuat de Departamentul de Biochimie din Mexic s-a constatat ca luand 4.5 grame de spirulina in fiecare zi tensiunea arteriala s-a reglat atat in randul femeilor cat si al barbatilor; categoria de varsta fiind cuprinsa intre 18-65 de ani. Sudiul s-a realizat pe o perioada de sase saptamani, timp in care nu s-a facut nicio schimbare in dieta pancientilor.

AJUTA LA NORMALIZAREA COLESTEROLULUI IN MOD NATURAL:

Conform unui studiu realizat pe femei si barbati cu varste cuprinse intre 60-87 de ani, cei care au consumat 8 grame de spirulina pe zi timp de 16 saptamani consecutive au demonstrat o scadere a colesterolului fata de cei care au primit un placebo.

SCADE RISCUL DE ATAC CEREBRAL:

Intr-un studiu realizat de Institutul de tehnologie farmaceutica din India s-a constatat ca o doza de 180mg/kg de spirulinaa avut un efect protector asupra creierului si sistemului nervos al sobolanilor expusi la cantitati mari de radicali liberi, comparativ cu sobolanii care nu au primit spirulina inainte de experiment.

Acest test de laborator demonstreaza efectele promitatoare ale spirulinei in ceea ce priveste prevenirea accidentelor cerebrale.

AJUTA LA SCADEREA RISCULUI DE CANCER:

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

In urma unui studiu efectuat in China, spirulina a inhibat dezvoltarea celulelor canceroase din san.

Loading...