Fursecuri de Casă din 250g fulgi de nucă de cocos, 4 ouă, 250g zahăr, 2 linguri de făină și 150g ciocolată

Ingrediente:

4 albușuri
3 gălbenușuri
1 gălbenuș pentru uns
250 g zahăr
250 g fulgi de nucă de cocos
2 linguri făină
150 g ciocolată

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul și amestecăm foarte bine.

2. Într-un bol separat, batem gălbenușurie spumă. Adăugăm albușurile bătute, nuca de cocos și făina. Amestecăm bine până la omogenizare.

3. Cu ajutorul mâinilor, formăm fursecurile. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le tapetăm cu un gălbenuș bătut.

4. Coacem fursecurile la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute, până se rumenesc frumos.

La final, dăm fursecurile prin glazură de ciocolată.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Loading...