Lidia Fecioru dezvaluie reteta celui mai bun tratament pentru ficat: “Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, iar apoi se amestecă…”

Lidia Fecioru are întotdeauna un sfat de oferit atunci când vine vorba de tratarea anumitor afecțiuni. Cel mai bun tratament pentru ficat, potrivit Lidiei Fecioru.

Bioenergoterapetul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea “Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, o rețetă ușor de făcut pentru tratarea ficatului.

Cel mai bun tratament pentru ficat, potrivit Lidiei Fecioru

“Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, iar apoi se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la “întuneric” o săptămână și jumătate, după care se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă. Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse”.

“Sau se ia o ceapă, se curăță şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. În ceapă se pune orice fel de ceai. De preferat este ca ceaiul să nu fie din plante.

Conținutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai adăuga ceai de câteva ori. Este un remediu pentru detoxifierea ficatului şi a colonului”, a mai spus Lidia Fecioru.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

MATERIALE VIDEO

Loading...