Lidia Fecioru, leacul zilei: „Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă 12 ore”

Lidia Fecioru ne vorbește despre leacul zilei: „Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă 12 ore.” Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” despre un tratament foarte eficient. Ea a prezentat leacul zilei, care poate fi de ajutor pentru persoanele care se confruntă cu petele maronii sau cu pistruii.

Lidia Fecioru, leacul zilei

„Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă, se lasă 12 ore. Cu acea apă ne spălăm pe mâini, pe față, cei care au pistrui, care au pete de pigmentare maronii. Aceste pete apar odată cu bătrânețea, dar sunt și femei tinere care au din cauza sarcinilor, din cauza unui ten deschis care a fost expus la soare.

Același efect îl are apa de orez fiert. Te dai cu ea pe față, o lași să acționeze o jumătate de oră după care poți să te speli”, a povestit Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse.

Articol pe aceeași temă – Lidia Fecioru, sfat pentru sănătate:

Busuiocul îndreaptă cel puțin 15 lucruri în organismul uman. Busuiocul este remediu natural pentru numeroase afecțiuni.

Cum te ajută ceaiul de busuioc?

„Poți bea ceai de busuioc pentru dureri de cap, de stomac, pentru pancreas, pentru formele de stres, migrene și depresii. Ceaiul de busuioc are și o capacitate magică”, a mai spus Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Lidia Fecioru are leacul pentru o afecțiune dureroasă:

Cum se tratează stomatita?

Stomatita este o afecțiune dureroasă, asociată cu roșeață, sângerări și umflături ale zonei afectate. „Stomatitele sunt aftele în gură. Punctul dureros începe și apoi trec câteva zile până ce apare afta. Gargara cu apă sărată este un remediu eficient pentru această afecțiune”, a spus Lidia Fecioru.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Luăm 200 de grame de apă fiartă și o linguriță de sare cu vârf, sare grunjoasă. O amestecăm bine și o zi întreagă facem gargară în gură. Clătim cu apă cu sare. Seara bem apă cu lămâie: 100 de grame de apă în care am stors jumătate de lămâie. Este important să nu adăugăm zahăr”, spune Lidia Fecioru.

Loading...