Luna in care s-a născut femeia ta, așa va fi viața alături de ea

Mute persoane cred în zodii, însă psihologii susțin că caracterul femeii poate fi cunoscut după luna în care s-a născut. Primele luni de viață sunt foarte importante pentru conștiința dvs. În funcție de anotimpul în care v-ați născut s-a format caracterul.

Caracterul femeii în funcție de luna nașterii

Ianuarie

Femeile născute în ianuarie sunt agresive, ambițioase și au dorința de ordine. Au o atitudine serioasă față de relații și de viață, sunt destul de conservative. Uneori, aceste femei sunt prea critice sau chiar „pretențioase”, deoarece doresc să aveți totul cel mai bun. Amintim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Femeile născute în ianuarie au în cercul lor doar persoane pe care le iubesc și pe cele care au același nivel intelectual. În plus, dacă doriți să fiți aproape de ele, ar fi bine să aveți aceleași viziuni asupra vieții.

Februarie

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice. Este important să aveți răbdare cu ele. Nu fiecare bărbat va înțelege sufletul lor misterios. Nu fiecare înțelege care este cauza schimbărilor permanente de dispoziție. Dar acestor femei nu le trebuie „fiecare”, ele au nevoie de ceva la fel de deosebit. Ele se fac remarcate printr-o bogată imaginație și o gândire abstractă. Dacă le veți minți cel puțin o dată, nu le veți mai vedea vreodată.

Martie

Femeile născute în luna martie au o carismă puternică și o mare putere de seducție. Sunt devotate, de aceea li se încredințează cele mai tainice secrete. Se îndrăgostesc cu greu. De asemenea, este foarte greu să le dezechilibrezi cu un cuvânt nepotrivit sau cu o judecată incorectă. Ele aleg un bărbat o dată pentru totdeauna. Sfat: este binevenit ca partenerul lor de viață să fie născut, la fel, în luna martie. Se vor potrivi de minune!

Aprilie

Cele care s-au născut în aprilie sunt diplomați înnăscuți. Sunt comunicabile și găsesc ușor limbă comună cu orice persoană. Unicul lor defect poate fi considerat că uneori au obiceiul să se jelească pe sine. Femeile din aprilie sunt foarte geloase. Orice ceartă pe această temă este o explozie de emoții. Această femeie știe cel mai bine ce înseamnă plăcere. Ele vă vor face cel mai fericit bărbat din lume. Își deschid sufletul doar persoanelor care merită încrederea lor.

Mai

Luna mai este luna în care se nasc femeile care sunt insistente și loiale convingerilor lor. Au un ceas moral interior foarte puternic și nu îl încalcă niciodată. Aceste femei sunt foarte atrăgătoare la exterior, dar deseori se asociază cu un caracter greoi. Femeile din mai sunt periculoase pentru orice bărbat care se îndrăgostește în ele. Dacă ele nu simt la fel, atunci va fi o poveste cu sfârșit tragic. Dacă veți avea vreo relație amoroasă cu femeile născute în mai, fiți siguri că o veți ține minte toată viața.

Iunie

Sunt niște femei foarte curioase. Trăsăturile lor principale sunt comunicabilitatea și patima pentru creație. Principalul defect este că spun mereu ce gândesc. Uneori nici nu aleg cuvintele. Ele cred că cel mai bine e să spui adevărul în față, decât pe la spate. Însă, uneori ele nu se gândesc că pot răni alte persoane. Trebuie să țineți minte că în dragoste ea este un jucător periculos. De multe ori bărbații devin jucării în mâinile lor.

Iulie

Femeile născute în iulie se deosebesc prin devotament, sinceritate și deschidere față de cei apropiați. Pentru toți ceilalți ele sunt misterioase, frumoase și foarte deștepte, deși inaccesibile. În viața cotidiană ele evită conflictele și până în ultimul moment încearcă să fie amabile. În general ele sunt minunate! Însă dacă le veți minți cel puțin o dată, le veți pierde pentru totdeauna. Aceste prințese nu iartă minciuna!

August

Aceste femei sunt combinația perfectă între egoism și altruism. Este binevenit ca bărbații să nu intre în relații cu astfel de femei, deoarece ele vor câștiga mereu. Sunt rari bărbații care pot trăi o viață întreagă cu o femeie din august și să nu observe că toată viața lor au fost sub călcâi. Femeile născute în august au un simț al umorului deosebit, însă nu le place să fie luate în râs. Ele își doresc să fie mereu în centrul atenției și nu duc lipsă de atenție din partea bărbaților, deoarece ei își pierd mințile în prezența lor.

Septembrie

Trăsăturile femeilor din septembrie sunt bunătatea, disciplina și frumusețea exterioară înnăscută. Ce ține de relația cu bărbații, calitatea principală este devotamentul. Dacă vă trădează cel puțin o dată, atunci nu veți uita niciodată. De aceea în viață sunteți precaută, închisă și cu puțin simț de răzbunare. Doriți ca relațiile dvs să fie lungi, fermecătoare și pentru toată viața. Bărbații care caută femei pentru o noapte, mai bine să nu se apropie de cele din septembrie! Aceste femei sunt destul de critice față de relațiile lor, de aceea au așteptări mari de la partenerii lor. Va câștiga cel care îi va demonstra unicitatea sa.

Octombrie

Femeile născute în octombrie au un caracter puternic și de neclintit. Sunt foarte emoționale, însă nu vor se plânge niciodată față de alți oameni. Sunt foarte deștepte. Destul de deștepte pentru a nu-și deschide sufletul pentru fiecare. Celelalte femei sunt invidioase pe ele. Femeile din octombrie au întotdeauna cei mai buni bărbați și au o viață bună. Din fericire, aceasta este firea lor.

Noiembrie

Aceste femei vor fi mereu cu un pas înainte. Sunt active, coerente, depistează ușor minciuna. De aceea nu vă jucați cu sentimentele acestor femei. Pe de altă parte, ele sunt un foc adevărat! Cu ele nu vă este niciodată plictisitor și nu le puteți învinuit că nu au ambiție. Important este: să nu le întrebați părerea despre ceva, dacă nu sunteți gata să auziți adevărul.

Decembrie

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Femeile născute în decembrie se deosebesc prin nerăbdare și creativitate incredibilă. Din fericire, ele sunt norocoase de la natură. Din orice situație vor ieși învingătoare! Ele cunosc cel mai bine cum să ridice dispoziția bărbaților lor. Secretul lor – inima deschisă. Încercările vieții nu le sperie și nu greu de rănit. Mai devreme sau mai târziu vor primi ceea ce își doresc.

Loading...