Masca naturala care te ajuta sa scapi de parul nedorit de pe fata rapid si fara durere

Cea mai vizibila zona in care poate creste par nedorit este fata. Desi cea mai eficienta metoda pentru indepartarea parului nedorit ramane in continuare epilarea cu ceara, la nivelul fetei este recomandat sa folosim metode mai putin agresive, intrucat parul de pe fata nu are radacini atat de puternice precum cel din alte zone ale corpului.

Masca pe baza de turmeric te ajuta sa scapi de parul de pe fata
Turmericul exfoliază pielea, curăţând-o în profunzime şi, graţie proprietăţilor antibacteriene şi antiinflamatoare, previne creşterea părului.

Amestecă 2 linguriţe de turmeric cu lapte, astfel încât să obţii o pastă. Aplică această mască pe faţă şi las-o să acţioneze 15-20 de minute. Curăţă-ţi apoi faţa cu apă călduţă.

Acest remediu este eficient în cazul doamnelor cu o pilozitate nu foarte dezvoltată. Dacă pilozitatea este prea accentuată, mai adaugă un al treilea ingredient – făina de ovăz, care acţionează asemănător turmericului.

Mască pe bază de făină de mazăre pentru eliminarea pilozității faciale

Pentru această mască ai nevoie de:
– Jumătate de bol de făină de mazăre (se obține prin măcinarea mazărei uscate)
– Jumătate de bol de lapte
– O linguriță de turmeric
– O linguriță de smântână (se adaugă doar în cazul în care pielea este uscată)

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Amestecă toate ingredientele până obții o pastă moale. Aplic-o apoi pe față în sensul creșterii firelor de păr. Lasă masca să acționeze aproximativ 30 de minute, după care freacă fața cu palmele în sensul opus creșterii firelor de păr. Dacă masca este foarte uscată, umezește-ți degetele și continuă să-ți freci fața. Spală-te apoi cu apă călduță.
Sursa

Loading...