Medicina alternativa: amestecul care poate trata cancerul

Persoanele care cauta alternative pentru tratarea cancerului, trebuie sa afle de acest remediu natural de vindecare, care este un aliat puternic si eficient in combaterea acestei boli.

In plus,este cunoscut faptul ca celulele canceroase se hranesc in principal cu zahar,fiind cel care duce la cresterea lor. Din aceasta cauza este evident de ce este recomandata evitarea ingredientelor nutritive care au adaos de zahar,fiind cele care duc la agravarea bolii. De aceea,trebuie gasita o cale pentru a rupe dependenta pentru zahar,daca vrem sa fim sanatoase.

Totodata,tratamentele naturale anti-cancer sunt lipsite de ingrediente cu zahar. Dar exista un amestec mai putin cunoscut,care este pe baza de sirop de artar sau miere si este foarte eficient. Cu exceptia mierii,acest amestec care are puteri de vindecare,mai include si bicarbonatul de sodiu,fiind ingredientul de baza. Acesta are proprietatea de a neutraliza zaharul,lucru care impiedica cresterea celulelor canceroase. In acelasi timp,bicarbonatul va intra in aceste celule datorita glucozei din continutul mierii,si vor incepe sa le dezintegreze.

Reteta tratamentului anti-cancer: o cana de bicarbonat de sodiu, 3 cesti de miere sau sirop de artar

Mod de preparare: Intr-un vas amesteci bine cana de bicarbonat de sodiu cu cele trei cesti de miere,pana devin un amestec omogen. Apoi il pui la foc mic 15 minute,in timp ce amesteci in el. Dupa ce il iei de pe foc,este gata pentru a putea incepe tratamentul. Acest remediu anti-cancer este foarte eficient.

Cum se administreaza

Acest tratament se ia timp de o luna,in fiecare zi cate trei lingurite. In acelasi timp,trebuie sa fii atenta sa nu consumi niciun aliment care sa contina zahar. De aceea,trebuie sa eviti faina alba si alte produse similare.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Acest remediu ajuta organismul sa lupte impotriva acestei boli in mod natural. In plus,rezultatele vor aparea curand si ajuta la prevenirea sau lupta impotriva cancerului.

„Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut cu sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam să consultati un medic specialist.”
Loading...