Monica Pop darama un mit: ”Cancerul nu este o boala necrutatoare”

Monica Pop trage un semnal de alarma. Medicul a fost operat de cancer de patru ori si nu si-a pierdut speranta ca se va vindeca, de fiecare data.

Renumitul medic sustine ca am ajuns la un nivel destul de ridicat cand vine vorba de tehnologia medicala, chiar si in Romania, astfel ca procentul celor mor astazi din cauza acestei boli este mult mai scazut.

„Cancerul nu este o boala necrutatoare”, a spus ea, explicand ca tratamentele permit acum, chiar si in Romania, ca mortalitatea sa coboare la 20% dintr-un procent de 80%.

„Sunt milioane de romani care traiesc datorita medicinei romanesti. La clinica unde eu m-am tratat de cancer, au murit doar doi oameni in cinci ani. Vorbesc despre persoane care sufereau de cancer. Este o boala curabila! Si nu mai vreau sa aud jurnalisti care zic ca este o boala necrutatoare!

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Un om care sufera de cancer si aude asa ceva se arunca de la etaj. Cancerul nu este o boala necrutatoare! Eu sunt aici de atatia ani! In prezent, mortalitatea prin cancer este de 20%, inainte era de 80%!”, spunea Monica Pop intr-un interviu televizat, conform Click.ro.

Loading...