O simplă felie de ceapă pe dinții tăi… Te va scuti de mult cheltuieli

Să-ți pui ceapă pe dinți? Probabil crezi că am înnebunit, dar nu, conform ultimelor studii, se pare că ceapa te poate ajuta în nenumărate feluri. Da, da, o adaugi în mâncare pentru a da gust celorlalte alimente, și are multiple beneficii de sănătate, dar de ce ți-ai pune-o pe dinți?! Citește în continuare pentru a afla!

Pune o felie de ceapă pe dinți și vei observa diferențele în problemele tale legate de dantură. Acest „remediu” te va ajuta să economisești o mulțime de bani scutindu-te de vizita la medicul dentist.

Cel mai eficient tratament pentru durerile de dinți este ceapa. Știm, durerile de dinți sunt de nesuportat. Dar dacă folosești ceapa în mod corect, poți scăpa foarte rapid de această durere. Oricând apare primul semn al unei dureri de dinți, mestecă o ceapă crudă timp de câteva minute. Asta nu numai că-ți va ameliora durerea, dar îți va atenua oricare alte dureri de dinți minore, înainte de a merge la medicul dentist. Așadar, doar pune o felie de ceapă pe dinții tăi și vei scăpa de această problemă.

Ce se întâmplă de fapt? Sucul de ceapă se eliberează în gura ta și acționează asupra dintelui care te doare, vindecând durerea. Dar există și alte metode pe care le mai poți folosi pentru a vindeca o durere de dinți, dacă ceapa nu se numără printre alimentele tale preferate.

Iată care sunt acestea:

1. Uleiul de cuișoare. Trebuie doar să înmoi un disc de bumbac în amestecul obținut din 2-3 picături de ulei de cuișoare și 1/4 linguriță de ulei de măsline. Pune discul pe dintele care te doare și vei simți cum durerea începe să dispară treptat.

2. Picături pentru tuse. Tuburile pentru tuse au proprietăți anestezice care te pot face să scapi de durerile minore. Pulverizează o picătură sau două peste dintele care te doare și ai grijă să nu mesteci amestecul. Clătește gura și vei scăpa rapid de durere.

3. Castravete. Pune o felie de castravete pe dintele care te doare, deoarece castravetele are multe proprietăți benefice, care te pot ajuta să amortizezi zona dureroasă.

4. Rădăcina de ghimbir. Elimină coaja de rădăcinei de ghimbir și taie-o în bucăți. Pune-le pe dintele dureros și mestecă. Vei vedea că durerea va începe să dispară treptat.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

SURSA

Loading...