Prajitura delicata cu Branza – Trebuie doar sa amesteci totul intr-un vas si sa pui la cuptor

Prepar mereu prăjitura asta pentru familia mea, iar cei mici sunt încântați! Tava se termina imediat.
INGREDIENTE:

500 g brânză de vaci, 450 g smântâna, 100 g unt la temperatura camerei, 8 ouă, 7 linguri făină, 7 linguri zahăr, 1 plic praf de copt, coaja rasă de la o lămâie.

(ATENTIE! Coasa trebuie sa fie comestibila – citit cu atentie pe ambalaj sau intrebati un reprezentant al magazinului).

Optional: stafide, fructe, nuci;

Unt pentru tapetare;

Dulceață de caise pentru servire;

Zahăr pudră.

MOD DE PREPARARE:

Încălzim cuptorul la 180 de grade. Ingredientele le punem în ordinea de mai sus, într-un vas și le amestecăm bine pana obtinem o compozitie spumoasa.

Compoziția obținută, o turnăm într-o tavă cu pereții înalți și tapetata cu unt,(fără făină). Tava o lovim de câteva ori de masă, să se așeze uniform aluatul și să eliminăm aerul din el.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Punem totul în cuptorul preîncălzit și coacem aproximativ 25 – 30 de minute. În timpul coacerii va crește foarte mult, dar când vom scoate prăjitura din cuptor se va lăsa. Putem servi fierbinte dar și rece e delicioasă!

Loading...