Problemele de sanatate pe care apa cu lamaie le rezolva mai bine decat orice medicament

Apa cu lamaie este sanatoasa, iar acest lucru nu mai reprezinta un secret. Totusi, aceasta este mult mai eficienta decat ne-am fi putut imagina. Lamaile sunt bogate in vitamina C, calciu, magneziu, fier si au un gust placut. Potrivit healthyfoodhouse.com, consumand zilnic apa cu lamaie veti evita urmatoarele 10 probleme:
1. Probleme digestive

Sucul de lamaie imbunatateste digestia si combate acidul gastric, balonarea si celelalte stari de disconfort stomacal.

2. Probleme ale pielii

Sucul de lamaie este bogat in antioxidanti si, astfel, va va ajuta sa scapati de pete, riduri si acnee. Sucul de lamaie poate fi folosit si direct pe piele.

3. Detoxifiere

Lamaia este un detoxifiant puternic atunci cand este amestecata cu apa. Apa cu lamaie este recomandata in diete, posturi, detoxuri.

4. Scaune neregulate

Datorita pectinei pe care o contine lamaia veti putea spune adio constipatiei. Sucul de lamaie va va pastra colonul curat, avand un puternic efect antibacterian.

5. pH dezechilibrat

Un pahar de apa calduta cu lamaie in fiecare dimineata va va ajuta sa va resetati pH-ul. In ciuda faptului ca sucul de lamaie este acid, creeaza un mediu alcalin in organism.

6. Probleme digestive

Sucul de lamaie ajuta digestia si stimuleaza productia de bila.

7. Crestere bacteriana excesiva

Sucul de lamaie stopeaza cresterea si multiplicarea bacteriilor.

8. Dureri si inflamatii

Apa cu lamaie lupta impotriva durerii si inflamatiei la nivelul incheieturilor, in special al genunchilor, dizolvand acidul uric.

9. Raceli

Exista numeroase dovezi conform carora apa cu lamaie combate racelile comune.

10. Sanatatea ficatului

Apa cu lamaie intareste ficatul, marind productia de enzime. Este important sa avem grija de sanatatea ficatului indiferent de varsta.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

SURSA

Loading...