Salata „Sarut Frantuzesc“ – Are carne, legume și brânză

Salata poate fi pregătită pentru cina de duminică și pentru masa festivă!

Un sărut este sigur! Salata „French Kiss” este fină și, în același timp, foarte hrănitoare! Toată lumea o va îndrăgi: te saturi rapid, dar nu este grea la stomac!

Aromată și savuroasă, frumoasă și aerisită – atât de multe într-un singur fel de mâncare, încât sigur o veți mai găti!

Gustarea este uimitoare: delicată, cu o aromă ușor cremoasă, moderat savuroasă – o adevărată capodoperă. Farmec special îi conferă brânza rasă și ceapă mărunțită. Combinația dintre toate ingredientele este perfectă și potrivită: vă va plăcea.

Ingrediente

Carne de porc sau carne de vită – 300 de grame;

Ceapă – 1 bucată;

Roșii – 3 bucăți;

Brânză tare – 200 de grame;

Maioneza – pentru gust.

Ingrediente pentru marinadă pentru ceapă

Sare – jumătate de linguriță;

Zahăr – 1 linguriță;

Oțet – 1 lingură;

Apă fiartă – 200 ml.

Cum se prepară?

Tăiem carnea în mici cuburi sau paie și le punem într-o tigaie preîncălzită cu ulei vegetal (am folosit ulei aromat de casă).

Ținem carnea la foc mare timp de 7-8 minute.

Marinăm ceapa. O tăiem în cuburi, o punem într-un castron, adăugăm sare, zahăr, oțet și turnăm apă fiartă. Se amestecă și se lasă să se răcească.

Se sărează carnea din tigaie, adăugând piper și se prăjește timp de încă 2 minute, apoi o punem pe un prosop de hârtie.

Brânza și roșiile le tăiem cuburi.

Scurgem tot lichidul din ceapa marinată.

Amestecăm toate ingredientele într-un castron, adăugăm maioneză și amestecăm din nou.

Sfat

Pentru salată vă recomand să folosiți maioneza de casă sau sosul de smântână gros.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Puneți salata pregătită într-un vas, presărați brânză rasă pe o răzătoare fină și poate fi servită! Poftă mare!

Loading...