Șicanări periculoase în Vrancea – Un grup de romi a atacat o dubă în trafic

Momente de groază au fost trăite de pasagerii unei dube, vineri, în comuna Vidra din județul Vrancea, după ce au fost atacați de un grup de romi.

„Atunci când o parte din rromii satului Cucuieți, comuna Vidra, județul Vrancea apreciază că o dată cu peticul de pământ deținut în sat, pot și vor reuși să pună stăpânire pe județ. Pe 7 mai Monica Vidreanu a intrat în mormânt din cauza altui individ din același sat. Ieri, nepotul meu a trecut prin experiența de mai jos. Poliția a întocmit dosare penale, dar ține de noi ca cetățeni să ne delimităm de astfel de cetățeni care sunt o rușine indiferent de etnie”, a descris Corina Baraghin clipul încărcat sâmbătă pe Facebook.

În imagini se vede cum șoferii a două mașini șicanează și chiar încearcă să blocheze în trafic o dubă în care se află mai multe persoane.

La un moment dat, unul dintre ei oprește mașina, coboară din ea și sparge un geam la o dubă. Un al doilea șofer oprește mașina de-a latul drumului, dar șoferul dubei reușește să-l evite și scapă.

Pasagerii speriați au reușit în acele momente de panică să sune la poliție. Deocamdată este neclar de la ce a pornit încăierarea în trafic.

Vrei sa citesti GRATUIT si alte articole?
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi butonul de LIKE si le vei primi!

Sursa video original

Loading...